Aanmelden

Interesse

Wat fijn dat u interesse heeft in de Regenboog!

Heeft u interesse in onze school maar is uw kind nog geen 3 jaar? Dan verzoeken wij u om het interesseformulier ingevuld terug te sturen. Dit kan per mail of per post. Aan een interesseformulier kunnen geen rechten ontleend worden.

Heeft u al een interesseformulier ingevuld en wordt uw kind 3? Dan wordt er automatisch door de school contact met u opgenomen om belangstelling om te zetten naar een definitieve aanmelding.

Aanmelden

Voordat u uw kind aanmeldt bij onze school, laten wij graag eerst onze school zien tijdens een informatieochtend. Afhankelijk van de Corona maatregelen van dat moment zal de bijeenkomst live of digitaal, in de ochtend/middag plaatsvinden.

Wilt u uw kind op onze school aanmelden en is uw kind 3 jaar of ouder? Met het aanmeldformulier kunt u een verzoek tot inschrijving van uw kind op de Regenboog doen. Na ontvangst van dit formulier en bevestiging vanuit onze kant, is uw kind officieel ingeschreven op de Regenboog. U kunt het aanmeldingsformulier ingevuld mailen naar: administratie@onzeregenboog.nl

Als uw kind definitief is ingeschreven ontvangt u, 6 maanden voordat uw kind 4 jaar wordt, een informatiebrief. De toekomstige groepsleerkracht van uw kind neemt 4 weken van te voren contact met u op. U ontvangt dan alle praktische informatie die nodig is om uw kind plezierig te laten starten op de Regenboog.
We hopen dat uw kind een fijne tijd heeft op de Regenboog!